Plattsättning i Orsa & Mora

US Plattsättning

En plattsättningsfirma

Välkommen till US Plattsättning, som erbjuder plattsättning och badrumsrenovering till dig som befinner sig i Mora eller Orsa med omnejd.

Nöjda kunder

Här är den främsta ambitionen att göra alla min kunder 100 procent nöjda. Förhoppningsvis är det mig du vänder dig till när du behöver hjälp med plattsättning.

Gedigen kunskap

Om du söker efter en duktig hantverkare, som har jobbat framgångsrikt med de flesta typer av projekt inom plattsättning, så har du kommit helt rätt.

US Plattsättning

Välkommen till US Plattsättning, en firma som erbjuder plattsättning och badrumsrenovering utfört med hög kvalitet. Här får du en hantverkare med en mångårig erfarenhet inom branschen som har vad som krävs för att uppfylla dina förväntningar. US Plattsättning riktar sig mot privatpersoner och företag som letar efter en professionell platssättare med god service. Det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet jobb som behöver göras, här finns kompetens för att kunna utföra mer komplexa uppdrag. Här arbetas det alltid med en enorm noggrannhet och kvalitet för att kunna presentera ett perfekt resultat, för mig är det kundnöjdheten som driver mig till att göra ett ypperligt jobb.

Jag erbjuder mina tjänster till dig som befinner sig i Orsa med omnejd så som exempelvis Mora. Utöver plattsättning så har jag också kunskaperna för att kunna ge dig en utmärkt badrumsrenovering. Är du intresserad av mina tjänster så är du varmt välkommen att kontakta mig så kan jag berätta mer om vad jag kan göra för dig. Du kan nå mig antingen via telefon eller genom kontaktformuläret här på sidan. Jag ser framemot att få hjälpa dig!